Take a break!

Ga op vakantie in Zeeland In Vrouwenpolder!

Netjes ingerichte appartementen in het centrum van Vrouwenpolder.

De ideale plek voor een heerlijke vakantie in Zeeland.

Onze appartementen

Appartementencomplex De Walvis is al sinds 1967 een vertrouwd gezicht in Vrouwenpolder. Toen al was het heel bijzonder om te kunnen verblijven tussen de locals. Het appartementencomplex bevindt zich in het gezellige centrum van het dorp met alle mogelijke faciliteiten en het strand op loopafstand. Het appartementencomplex is altijd uitstekend onderhouden en voldoet ook na de laatste renovatie (november 2019) weer aan de vraag van deze tijd. De vele trouwe gasten van De Walvis omschrijven de appartementen als: comfortabel, volledig uitgerust, schoon en netjes. De appartementen zijn privé-eigendom. Door de persoonlijke aandacht zijn de appartementen verschillend, maar allemaal met veel zorg ingericht en dat zie je!

Een appartement zou er als volgt uit kunnen zien;

Netjes ingerichte woonkamer, met veel blauwe kleuraccenten.

Keuken compleet ingericht met: oven, magnetron, elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak, waterkoker, Senseo koffiemachine, (sommige appartementen hebben een vaatwasser) en eethoek.

1 slaapkamer met 1 tweepersoons slaapbank. 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden.
1 badkamer met douche, wastafel en toilet.

Flatscreen TV, cd-speler, radio, dvd-speler, wifi, terras op het westen, tuinmeubilair, parasol en een algemene parkeerplaats.

Voordelen van de Walvis!

Kleding winkels

200 Meter

Eigen parking

Met camerabewaking

Strand

600 Meter

Boot verhuur

1000 Meter

Eten & Drinken

100 Meter

Vrouwenpolder

Vrouwenpolder is een gezellig dorpje, ingeklemd tussen het Veerse meer, de Noordzee en het mooie achterland van Walcheren. De monumentale steden Veere en Middelburg, de mooie havenstad Vlissingen en het mondaine winkelstadje Domburg behoren tot de directe omgeving. Dit alles aan elkaar verbonden met prachtige fietspaden dwars door akker, duin en bos. De rondom de kerk gelegen gezellige dorpskern van Vrouwenpolder heeft een diversiteit aan restaurants en cafés met leuke terrasjes en winkeltjes. In het centrum vindt u ook een mooie supermarkt, een uitgebreide viskraam, een ontspannen floatcentrum en een verse bakker.

Vrouwenpolder is uniek met het oneindige grote strand, De Delta Werken en het prachtige wandelgebied de Mantelinge naast de deur.